24 ihmistä veti ”överit” festivaaleilla maasta löytyneistä ilmaisista kannabiskarkeista – poliisi: ”He tunsivat olonsa hieman hassuksi”

Älä syö tarjottuja karkkeja.

08.08.2016

24 ihmistä otti omaehtoisesti yhteyttä Ohiossa järjestettävän EST Festin lääkintähenkilökuntaan.

Festivaalialueella pyöri 28-vuotias Matthew Lee Gross, jolla oli silminnäkijöiden mukaan klassinen marijuana-paita yllään (kyllä te tiedätte). Gross oli heitellyt festivaalialueella maahan THC:lla eli kannabiksen pääasiallisella kannabinoideihin kuuluvalla psykoaktiivisella yhdisteellä (eli sillä ainesosalla, joka saa kannabiksen ns. toimimaan) terästettyjä makeispusseja.

Vaikka pusseihin oli merkitty erikseen niiden sisältävän ”respetillä hankittuja lääkehuumeita”, ihmiset söivät sateenkaaren väreihin kuvioituja karkkeja kokonaisen pussillisen ilmeisesti ymmärtämättä tai tietämättä, mitä niissä oikeasti oli.

Yhdessä pussissa oli 20 makeista. Eräät tiedostusvälineet ilmoittivat, että karkkeja syöneet olivat saaneen ”yliannostuksen THC:ta”. Käytännössä THC:sta on mahdoton vetää övereitä, joten oikea selitys on huomattavasti maanläheisempi: karkkeja liikaa syöneet tunsivat olonsa eikoiseksi ja joutuivat pelkotiloihin.

”Kukaan makeisia syönyt ei menettänyt tajuntaansa. He vain tunsivat olonsa hieman hassuksi”, paikallinen huumepoliisi Joe Petrycki kertoi.

Karkkiparonille läväytettiin syyte huumeiden levityksestä.

Cleveland 19 News Cleveland, OH

Lisää luettavaa