30 vuotta debyyttialbumista – veljesparin riitoihin hajonnut yhtye tekee paluun: ”On selvää, että he tekevät sen vain rahan takia”

The Black Crowes on tekemässä paluuta.

AOP

Amerikkalainen rockyhtye The Black Crowes hajosi neljä vuotta sitten.

Yhtyeen logo on kuitenkin ilmaantunut nyt katumainoskyltteihin Milwaukeen kaupungissa USA:ssa. Logoa on nähty myös New Jerseyssä. Myös yhtyeen Facebook-sivut päivitettiin bändin logolla viime viikolla.

Huhut yhtyeen paluusta ovat velloneet sosiaalisessa mediassa jo pitkään.

Veljespari Chris ja Rich Robinsonin vetämä rockbändi hajosi vuonna 2015 kaksikon välirikkoon. Nyt he ovat mitä ilmeisimmin sopineet riitansa, ja yhtye palaa takaisin juhlistamaan 30 vuotta sitten julkaistua the Black Crowesin debyyttilevyä Shake Your Money Maker. Bändin suurin hitti on debyytiltä löytyvä Hard to Handle.

Bändin perustajajäsen, rumpali Steve Gorman kertoi viime viikolla, miten veljespari aikoo palata lavoille ilman häntä ja muita vanhoja soittajia.

”On selvää, että he tekevät paluun vain rahan takia. Kun buukkaa kiertueen ilman, että on hankkinut vielä edes bändiä ympärilleen tarkoittaa se sitä, ettei hommaa tehdä ainakaan rakkaudesta musiikkiin. En kuitenkaan syytä heitä tästä mitenkään tai pidä tätä pahana asiana – he ovat tehneet kappaleet, joten totta kai heillä on oikeus esittää niitä livenä ja hankkia sitä kautta elantonsa.”