30 vuotta ramopunkia: Häiriköt teki vielä yhden albumin – ennakkosoitossa Rumbassa täällä

Häiriköt päätti tehdä yhden vielä.

28.01.2021

Suomalaisen ramopunkin kärkinimiin jo vuodesta 1988 lukeutunut Häiriköt julkaisee järjestyksessä kuudennen pitkäsoittonsa Sama tuli perjantaina 29. tammikuuta Woimasointu Recordsin kautta.

Albumi on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumban kautta.

Viisi vuotta levytystaukoa viettänyt yhtye oli ehtinyt jo päättää, että sen levytykset oli levytetty, sillä se koki, etteivät perinteiset albumikokonaisuudet kiinnosta enää ketään. Koska uusia kappaleita alkoi kuitenkin hiljalleen syntyä ja poltetta löytyi, yhtye päätti unohtaa yleisen meiningin ja julkaista vielä ainakin yhden albumin.

Näistä lähtökohdista bändin tarkoituksena on ollut tehdä niin vanhan liiton Häiriköt-levy kuin mahdollista, ja omistaa se ensisijaisesti yhtyeen uskollisille faneille, joita on kuluneiden kolmenkymmenen vuoden aikana kertynyt runsaasti ympäri Suomea.

Sama tuli (cd/lp/kasetti/digi) ilmesty virallisesti perjantaina 29.1. kaikissa suoratoistopalveluissa ja hyvin varustelluissa levykaupoissa kautta maan.

Levyn julkaisukeikka järjestetään Kuudennella linjalla lauantaina 20.3., mikäli koronatilanne antaa myöden. Virallisen julkaisukeikan lisäksi Häiriköt nähdään ainakin Lahden Torvessa 19.3. ja Hämeenlinnan Suisto-klubilla 27.3. Kaikilla keikoilla Häiriköiden lisäksi nähdään helsinkiläinen punk-yhtye Flippipuisto.

Lisää luettavaa