50 Centiltä törkeä kuitti sairaalaan kiidätettyä kollegaansa kohtaan? Julkaisi paljon puhuvan kuvan

50 Cent ei jarruttele riitansa kanssa.

50 Cent Rumba

50 Cent on ollut riidoissa Rick Rossin kanssa ja tämä riitely ei ole ilmeisesti mitenkään pilke silmäkulmassa, vaan ihan rehtiä vihanpitoa. Rick Ross ja 50 Cent ovat molemmat menestyneet niin musiikin kuin muiden bisnesten parissa, joten heitä voi pitää kollegoina aivan kirjaimellisesti.

Kuten Rumbassa kerrotiin eilen, Rick Ross oli löytynyt torstai-aamuna tiedottomassa tilassa ja oli kiidätetty sairaalaan pikavauhtia. Aluksi mediat täyttyivät huhupuheista, joiden mukaan räppäri olisi joutunut hengityskoneeseen, mutta ilmeisesti aivan näin vakava tilanne ei ole kuitenkaan kyseessä. Joka tapauksessa Rick Ross pysynee vielä sairaalassa määrittelemättömän pituisen ajan, joten aivan mistään pikkuasiasta ei silti missään nimessä ole kyse.

50 Cent ei tästä välitä pätkääkään ja siinä missä muut julkimot ovat kertoneet rukoilevansa Rick Rossin puolesta, niin 50 Cent jatkaa vihanpitoa entistä tylymmin. 50 Cent julkaisi Instagramissa kuvan Ivan Dragosta, joka on tuttu Rocky IV -elokuvasta. Tämän katsotaan olleen kohdistettu suoraan Rick Rossille. Ivan Dragon kuuluisa sitaatti on seuraava: ”If he dies, he dies.” Eli on siis päivänselvää, että 50 Centia ei kiinnosta, miten Rick Rossin käy.

Kuvan julkaisu aiheutti tottakai pienimuotoista kohua, jota 50 Cent päätti lepytellä omaan tyylinsä, tällä kertaa julkaisemalla kuvan Al Pacinon Scarface-hahmosta. Kuvatekstiksi 50 Cent kirjoitti olevansa erilainen.

Katso molemmat postaukset alta. 50 Centin ja Rick Rossin riita alkoi vuodesta 2008, jolloin Rick Ross hengaili Fat Joen kanssa. Fat Joe ja Rick Ross olivat tuolloin riidoissa. Tämän jälkeen vihanpito on saanut uusia puolia ja se ei näytä loppuvan vielä pitkään aikaan.

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu

Yeah I’m different 🤫

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu