Yli 70-vuotiaat, huomio: suunnatkaa heinäkuussa Kuopioon katsomaan Megadeth ilmaiseksi

Dave Mustaine Megadeth
Dave toinen vasemmalta

Kuopio Rockcock -festivaali täyttää tänä kesänä jo viisitoista vuotta. Väinölänniemen tapahtuma-alueella 28.-29. heinäkuuta järjestettävä rockin ja kotimaisten popnimien festivaali ilmoitti kiinnittäneensä pääesiintyjäksi hevijätti Megadethin.

Rockcockin esiintyjäbudjetti sulanee pitkälti Dave Mustainen ja kumppaneiden palkkioihin, sillä Bay Area thrash metalin suurnimen lisäksi muita ulkomaisia artisteja ei tapahtumassa nähdä.

15-juhlavuoden kunniaksi yli 70-vuotiaat pääsevät festivaaleille ilmaiseksi. Eläköityneet sukulaiset kannattaa siis viedä sankoin joukoin katsomaan Megadethia. Hyvää vaihtelua Esa Pakarisen kuuntelulle.

Lisäksi myynnissä on lasten päivälippuja 3-10-vuotiaille.

”Meistä on tärkeää, että voimme tarjota elämyksiä ihan jokaiselle, niin nuoremmille että vanhemmillekin”, festivaalipäällikkö Allu Koskinen kertoi Kaaoszinelle.

Muut kiinnitetyt artistit ovat kotimaisia popvakkareita. Kuopiorockissa nähdään ainakin Jenni Vartiainen, Mikael Gabriel, Lauri TähkäApulantaMichael Monroe ja Roope Salminen ja Koirat. Myös Turmion Kätilöt ja Battle Beast ovat mukana kattauksessa.

Lisätietoa festivaalista löydät täältä.