”Sitä haluaa käyttää aikansa vain oleellisiin asioihin” – Diison uudistui

Uutta Diisonia!

10.04.2020

Diison rikkoo kahden vuoden hiljaiselon kahdella uudella kappaleella. Kappaleilla kuullaan musiikillisesti uudistunutta artistia ja uudistukset eivät jää siihen, sillä artisti julkaisee musiikkinsa nyt itsenäisesti. Kysyimme Diisonilta neljä nopeaa, joista selviää mistä on kyse ja miksi hän julkaisee musiikkia nyt omillaan.

Uudet Lupauksii ja Sun takii -kappaleet löytyvät jutun alta. Kappaleet on tuotettu yhdessä Johan ”Jayey” Lönnbergin Lisää artistista löydät täältä.

Kuten tiedotteella pohjustat, musiikkisi on nyt erilaista kuin aiemmin. Oletko itse muuttunut artistina tai ihmisenä vai mistä tämä muutos kumpuaa?
”Joka vuosi tulee ikää lisää ja uskon, että olen oppinut tuntemaan itseni paremmin. Iän mukana niin sanottu bullshitmittari täyttyy ja sitä haluaa käyttää aikansa vain oleellisiin asioihin.”

”Minun kohdalla se tarkoittaa lähinnä sitä, että kuuntelen ja luon juuri sellaista musiikkia kuin itse haluan, enkä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa.”

Toivot, että yleisö löytää uuden soundin samalla tapaa kuin sinä itse. Mitä sanoisit fanille, joka on saattanut tottua erilaiseen Diisoniin?
”Minusta tuntuu, että kaikki fanit jotka on pysynyt mukana tähän asti tietää, että minun musiikki on monipuolista. Toivon tietenkin, että uudesta soundista tykätään, mutta olen itse ylpeä biiseistä oli vastaanotto mikä tahansa.”

Mistä kappaleilla on kyse ja mihin suuntaan rakennat musiikkisi tästä eteenpäin?
”Molemmissa kappaleissa käydään läpi ihmissuhdetilanteita, mutta inspiraatio biiseihin on syntynyt itsetutkiskelun tuloksena. Olen aina ollut luonteeltani haaveileva muusikon renttu ja Lupauksii-biisissä myönnän ääneen luonteeni heikkoudet.”

”Haluaisin viedä kaiken niin isoksi, että se mahdollistaisi omien visioiden toteuttamisen.”

Olet ilmeisesti lopettanut yhteistyön Tasoi-levy-yhtiön kanssa. Mitä ratkaisun taustalla on?
”Minulla oli tarve julkaista projekti omin ehdoin joten yhdessä päätimme, että minun on parempi julkaista projekti ilman labelin tukea. Katsotaan mihin hommat lähtee!”Lisää luettavaa