Äänen ja Vimman ilmoittautuminen käyntiin

03.02.2011

Suomen pitkäaikaisimman bändikatselmuksen, Äänen ja Vimman, ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 7.2.

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 140 bändiä. Osallistuminen maksaa 20 e pääkaupunkiseudun ja 30 e ulkopaikkakuntalaisilta bändeiltä.

Bändikatselmuksen voittajan valitsee alan ammattilaisraati. Voittajaa muistetaan demontekomahdollisuudella Munkkiniemen ja Harjun studioissa, keikkatarjouksilla, lahjakorteilla ja mainostilalla. Äänestä ja Vimmasta menestyneen musiikkiuran ovat aloittaneet mm. Pintandwefall, Turisas, Collarbone, Bitch Alert ja Smak.

Katselmukset pidetään maalis-huhtikuussa Helsingissä, Vantaalla ja Kauniaisissa. Finaalitaisto käydään 11.–16.4. Kulttuuriareena Gloriassa. Ääneen ja Vimmaan voivat ilmoittautua bändit, joilla ei ole levytyssopimusta ja joissa on 15–25-vuotiaita nuoria. 1/3 bändin jäsenistä voi poiketa ikärajasta.

Samoihin aikoihin Äänen ja Vimman kanssa käydään myös yli 10 vuotta järjestetty junnujen oma bändikatselmus, Junnuvimma. Alle 15-vuotiaille tarkoitettuun bändikatselmukseen voi ilmoittautua helmikuun ajan soittamalla Arabian nuorisotalolle numeroon 09 310 890 134.

Äänen ja Vimman järjestävät pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Äänen ja Vimman kotisivuilla.

Kuvassa nähtävä kasarirokkia soittava Ranter pokkasi vuonna 2010 Äänen ja Vimman voiton.

Kuva: Hannu Nieminen

Lisää luettavaa