Aaro630 julkaisi lisää maistiaisia tulevalta kakkosalbumiltaan – mukana biisillä kuullaan Serafiina

Artisti-tuottajan toinen kokopitkä ilmestyy syksyllä.

30.06.2023

Jyväskyläläisartisti-tuottaja Aaro630 on julkaissut uuden singlen nimeltään Koitan unohtaa sut.

Kyseessä on toinen singlejulkaisu artistin toiselta studioalbumilta, joka nähdään syksyn aikana. Mukana kappaleella vierailee Serafiina, joka täydentää kokonaisuuden omintakeisella äänellään. Aaro630:n tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta ja tummasävyisestä rock-tunnelmasta – unohtamatta kuitenkaan modernia rap-ja R&B-soundia. Aaro630 on kertonut uuden levynsä tekoprosessista seuraavaa:

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo. Tulevan levyn tekoprosessin aikana oon pohtinut mun artistiutta ja mitä kaikkea haluun siihen kuuluvan. Kun tein levylle ekoja biisejä, oli fiilis että haluan lähestyä soolomusaa laulaja-lauluntekijäkulmalta ja pitää tuottajuuden ja artistiuden erillään. Nyt oon kuitenkin oivaltanut, että nämä kaksi asiaa on yhtä tärkeä osa mun musiikkia eikä niitä tarvitse erottaa”, artisti tuumaa ja jatkaa:

”Tulevalla levyllä kuullaan suomirock-melankolialla maustettua pop-indiemusaa tehtynä siitä näkökulmasta että oon pohjimmiltani hiphop-tuottaja. Oon pohtinut mitä suomalainen melankolia voi olla tässä päivässä ja levy on mun näkemys siitä. Tuli levyä tehdessä mieleen sellanen läppä, että mun musa edustaa jotain rajaa missä Dave Lindholm ja Metro Boomin kohtaa. Tekstillisesti levy käsittelee päiväkirjamaisesti vähän rankempaa vuotta mun elämästä ja näkökulma on aika melankolinen ja jopa tragikoominen. En aluksi tajunnut tekeväni erolevyä, mutta sellanenhan se on perkele.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa