Agentsin Esa Pulliainen sai käsiinsä lisää kadonneita Badding-nauhoja

Ville Valo & Agentsin saaga jatkunee.

01.07.2019

Kuluvan vuoden ja jopa vuosikymmenen koko kansaa koskettaneita kotimaisia musiikillisia tapauksia on ollut Ville Valon ja Agentsin yhteistyö.

Kitaristi Esa Pulliaisen nauhavarastostaan löytämä kolmen vuosikymmenen takainen Badding-demo on poikinut tähän mennessä yhden albumin ja mittavan kiertueen. Nyt Pulliainen kertoo saaneensa haltuunsa uutta julkaisematonta Badding-materiaalia.

”Se on ihan ookoo kamaa.” hän kertoi Iskelmäfestivaaleilla Iskelmäradion haastattelussa ja jatkaa:

”En ehkä ryhdy sen suhteen toimenpiteisiin. Paitsi yhden kappaleen, joka on ollut mun hallussa pidemmän aikaa. Se on instrumentaalitango, jonka Badding aikoinaan sävelsi hanuristiystävälleen. Monimutkainen kappale, se pitää julkaista jotenkin erikseen.”

Tämän tarkempaa suunnitelmaa Agents-luotsilla ei ole vielä nauhojen suhteen.

”Ne jotka ovat vielä julkaisematta sävellykset, annan ne jollekin, joka on minusta seuraavaa sukupolvea. Nuoremmat kundit saavat taas jossain vaiheessa tuoda esille oman käsityksensä Baddingista ja mielellään tuoda taas Baddingia ihmisten tietoisuuteen ja arkeen.”

Rumban tietojen mukaan esimerkiksi lappilainen Aarnio tai vaasalainen Hilanders olisivat erinomaisia manttelinperijöitä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

 

Lisää luettavaa