Ahdistaako lumimyräkkä? Ei hätää, nyt voit linnoittautua sisätiloihin Skrillex-seikkailupelin parissa!

Mikä voisi olla parempi tapa viettää perjantai-iltaa kuin hikinen kyhnöttäminen tietokoneella brostep-helvetin syövereissä? Aivan oikein, ei mikään. Nyt on Skrillex Questin aika!

Kuva: Atlantic

Dubstep-sankarimme Skrillex on näemmä jo niin merkittävä hahmo populaarikulttuurissa, että hänen kunniakseen tehdään seikkailupelejä.

Skrillex Quest on pelin nimi ja kaikkien iloksi sitä pääsee pelaamaan ihan jokainen halukas suoraan netissä. Itse peli muistuttaa enemmän kuin vain etäisesti The Legend of Zeldaa, sillä erotuksella, että brostepista nauttiva sankarimme asuu videopelikasetin sisällä ja hänen on taisteltava rauhaisaa eloa uhkaavia virtapiirihäiriöitä vastaan.

Kuulostaa varmasti jo nyt vastustamattomalta konseptilta, mutta odota, se paranee vielä. Pelin musiikillinen anti koostuu nimittäin luonnollisesti keskitaajuuksilla muljuttavista bassoryöpytyksistä, jotka tarjoaa herra Skrillex itse.

Eipä tässä sitten muuta kuin nautinnolliset pelisessiot vaan käyntiin. Skrillex Questia pääset pelaamaan tästä linkistä.