Ahkerasti Suomessa vieraileva H.e.a.t tulee taas – kaksi keikkaa jo kuukauden päästä

Ruotsalaisyhtye esiintyy lokakuussa Helsingissä ja Tampereella.

07.09.2022

Ruotsalainen hard rock -yhtye H.e.a.t on esiintynyt Suomessa viimeisen viidentoista vuoden aikana kokonaiset 17 kertaa, ja menneen kesänkin aikana viidesti. Bändi soitti festareilla Haminassa ja Oulussa, minkä lisäksi se toimi yhtenä Toton jättikeikkojen lämmittelijöistä Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Jos Dangerous Ground -hitistään tunnettu yhtye jäi silti näkemättä, asia on helposti korjattavissa. H.e.a.t saapuu jälleen Suomeen kahdelle keikalle, ja vieläpä melko pikaisella aikataululla.

Porukka nousee Helsingin Tavastia-klubin lavalle tiistaina 11. lokakuuta, ja sama temppu toistetaan seuraavana päivänä eli keskiviikkona 12. lokakuuta Tampereen Yo-Talolla.

Keikoilla juhlistetaan elokuun alussa ilmestynyttä Force Majeure -albumia, joka on järjestyksessään bändin seitsemäs. Se on myös porukan ensimmäinen yhteinen teos alkuperäislaulaja Kenny Leckremon palattua bändiin vuonna 2020. Yhtyeen jättänyt Eric Grönwall laulaa nykyään Skid Row’ssa.

Tulevien keikkojen lipunmyynti on käynnistynyt.

Helsingin-keikka kustantaa 32,50 euroa ja lippuja Tavastialle myy Tiketti. Tampereen-keikan lipuilla on hintaa 29,50 euroa, ja niitä saa osoitteesta lippu.fi.

Lisää luettavaa