Aina ei mene nallekarkit tasan – John Mayer ei saanut haluamaansa budjettia uudelle musiikkivideolle ja lopputulos on myös sen näköinen

John Mayer haluaisi olla uudessa valossa.

Youtube

John Mayer julkaisi hiljattain uuden kappaleen nimeltä New Light. Sillä biisillä ei John Mayer tehnyt oikeastaan mitään poikkeuksellisella tavalla, se on taattua John Mayer -laatua. Mikäli olet päässyt elämässäsi Mayerin makuun, niin tulet pitämään myös tästä kappaleesta.

Mikäli siis olet päässyt Mayerin makuun, niin todennäköisesti olet ainakin jonkin verran seurannut hänen tekemisiään sosiaalisessa mediassa. Tällöin ei varmastikaan ole jäänyt huomaamatta, että Mayer on hyvin huumorintajuinen ihminen, joka paitsi osaa nauraa itselleen, niin myös irvailla helläkätisesti muiden ihmisten somepreesenssille. Nyt John Mayer on päässyt kanavoimaan tätä somepersoonansa aina musiikkivideolle asti. Tärkeintä on siis muistaa, että tämä video on tehty varmasti meemit mielessä.

Tarinan mukaan kaikki sai alkunsa siitä, että John Mayer ei päässyt levy-yhtiön kanssa sopuun videonsa budjetista. Tarina ei kerro, että minkälaisen videon Mayer olisi halunnut tehdä tai minkälaisen budjetin hän olisi vaatinut, tarina kertoo vain viimisen sanan ja se oli ei.

John Mayer ei tästä liiaksi pahoittunanut mieltään vaan päätti lähteä kaupungille ja meni tekemään videon pääosin bar mitsva -videoita kuvaavan yhtiön kanssa. Lopputulos on hyvin pitkälti sen mukainen. Todennäköisesti kaikki tarinointi on vain bluffia, mutta ei anneta sen häiritä. Video on upeaa ”premium-sisältöä” ja jostain kummallisesta syystä sopii kappaleeseen kuin nyrkki hanskaan, vaikka biisi itsessään ei mikään hassuttelu tietenkään ole. Emme lähde tässä kohdin kuvailemaan sisältöä enempää, video kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa.

Videon suurimmaksi kysymys jää vain se, että onko tuo huppari likainen vai kuuluuko se varustukseen. Jäämme odottamaan vastauksia.