Aku Ankan unista liskojen yön kautta rakkauden hotelliin – ennakkosoitossa Pöllöt

Svart julkaisee yhtyeen kolmannen albumin perjantaina.

Turussa vuonna 2012 perustettu Pöllöt on edennyt kolmanteen albumiinsa. Se kantaa nimeä Taas vähään aikaan ja sen julkaisee levymerkki Svart 8. toukokuuta. Rumballa on ilo tarjota  perjantaina ilmestyvä levy kuunneltavaksi ennakkoon.

”Me penslataan tuttuun tyyliin läpikuultavaa maisemaa niin lähtemisistä kuin tulemisista, sekä pimeyden houkutuksista, että arkisista askarteluistakin. Taas vähään aikaan on vähän kuin edeltäjänsä Metsäpalo, mutta uudempi, ja soittajat ovat vanhempia, ja yksi on jopa eri ihminen. Rumpali”, yhtye kertoo.

Luvassa on siis indierockia, joka sisältää päiväannoksen vaihtoehtoisuutta ja psykedeliaa. Pöllöt-kokoonpanon soittajat Jaakko Tolvi, Janne Kauppinen, Markus Jalonen, Jukka Herva ja Aleksi Friman ovat vaikuttaneet muun muassa yhtyeissä Jarse, Lau Nau, Rauhan Orkesteri, The New Tigers, Kiila, Tv-resistori, Barry Andrewsin disko, Goodnight Monsters ja Kauppilan puutarha.

Levyn kahdeksassa laulussa liikutaan muun muassa Aku Ankan unissa, polttavilla tulevaisuuden aavikoilla, hotelleissa ja metsissä. Ja se albumi menee näin.