Aleksanteri Hakaniemen uudella kappaleella vietetään viimeistä sinkkukesää

Viimeinen kesä sinkkuna -single on ensimmäinen maistiainen artistin neljänneltä albumilta.

21.04.2023
Vastikään vuoden musiikkivideo -Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi on julkaissut uutta musiikkia.
Uusi single, Viimeinen kesä sinkkuna, on artistin ensimmäinen julkaisu sitten viime vuonna ilmestyneen Ehkä joskus tiedän miksi -albumin. Kyseessä on myös samalla ensilohkaisu tulevalta, neljänneltä studioalbumilta. Viimeinen kesä sinkkuna -biisi on nimensä mukaisesti kertomus sinkkukesästä, joskin viimeisestä sellaisesta:

”Viimeinen kesä sinkkuna alkaa heräämisellä vieraan miehen luota, jonka nimeäkään ei täysin muista. Ennen kumppanin heräämistä kerätään kamat ja poistutaan kirkkaalle kadulle. Puhelin on soinnut useasti. Tiina on koittanut saada kiinni. Ikääkin alkaa jo olemaan kohta 30. Nyt se on vannottava: Tää on viimeinen kesä sinkkuna”, Aleksanteri kertoo uuden biisin lähtötilanteesta.

Uuden singlen ja tulevan albumin tuottajana toimii muun muassa Egotripistä ja Kaihon karavaanista tuttu Sampo Haapaniemi. Sanoitusten saralla artistia on puolestaan sparrannut Pekka Ruuska. Aleksanterin mukaan albumi heijastelee selkeästi elämänvaihetta, jonka aikana levyn kappaleet on tehty. Edellinen levy oli pohdiskeleva ja sisäänpäin kääntynyt, kun taas uudella singlellä ja albumilla ollaan enemmän ulospäinsuuntautuneita ja täynnä vapauden tunnetta.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa