Alice Cooper kampanjoinnistaan Britannian pääministeriksi ja Yhdysvaltain presidentiksi: ”On minullakin t-paitoja myynnissä”

Alice Cooper on jälleen kyllästynyt politiikkaan.

16.07.2016

Rock-legenda päätti perseillä oikein kunnolla: Alice Cooper julkaisi tiedotteen, jossa kertoo pyrkivänsä sekä Britannian pääministeriksi että Yhdysvaltain presidentiksi – samanaikaisesti.

Cooperin vaalilupaukset ovat selvä lääke maailman ongelmiin. Jos hänet valitaan, hän lupaa Lemmy Kilmisterin kasvot Mount Rushmoren kallioon, Brian Johnsonin takaisin AC/DC:hen, Peter Sellersin kasvot kahdenkymmenen punnan seteliin ja Big Benin uudelleen nimeämisen Big Lemmyksi.

Lisäksi selfiet saisivat kieltolain, ja selfieiden ottamiseen pyhitettäisiin yksi kansainvälinen selfiepäivä vuodessa. Vaalilupauksiin kuuluu myös kirjojen ja kynien kielto, käärmeiden laittaminen kaikkiin kulhoihin ja kupinpidikkeiden lisääminen kaikkien lentokoneiden istuinkäsinojiin.

”Alice Cooper pitää käärmeensä häkissä ja giljotiininsa varastossa, ja laittaa ihmiset uransa edelle. Nämä ongelmalliset ajat vaativat ongelmallista mieltä. Nämä ajat kutsuvat Alice Cooperia”, tiedote kertoo ja jatkaa Cooperin lainauksella.

”Miksi se en olisi minä? On minullakin t-paitoja myynnissä.”

Vaaliohjelmaa varten Cooper julkaisi myös uusintaversion vuoden 1973 loistokappaleestaan Elected. Kuuntele versio Spotifysta alta.

Tämä ei ole ensimmäinen vastaava tempaus Cooperilta. Vuonna 1988 hän pyrki Arizonan kuvernööriksi – aika lailla samanlaisilla linjavedoilla. Silloin hänen vaalisloganinsa oli ”ongelmallinen mies ongelmallisiin aikoihin”.

Cooperista ei tullut kuvernööriä, mutta ehkä tällä kertaa onnistaa. Etenkin Brian Johnsonin palautus ja käärmeiden laitto joka kulhoon saa meidät antamaan äänemme Cooperille.

Asiasta uutisoi Teamrock.

Lisää luettavaa