All Day ON! laajenee – tapahtuma julkisti tänään 10 uutta artistikiinnitystä Gasellien ja Pyhimyksen rinnalle

All Day ON laajenee.

28.01.2019

Toukokuussa Helsingin Suvilahdessa järjestettävä All Day ON! julkisti tänään uusia esiintyjiä ohjelmistoonsa.

Keväisessä livetapahtumassa nähdään aiemmin julkistettujen Gasellien 10v-konsertin ja Pyhimyksen salamyhkäisen special-konsertin lisäksi 10 kotimaista huippuartistia.

Viikonlopun aikana lavalle nousevat kotimaisen räpin arvostetuimpiin tekijöihin lukeutuvat Gettomasa, Ruudolf ja Stepa; kovassa nosteessa olevat SOFA ja Pesso sekä r’n’b:tä ja räppiä yhdistelevät nuoret lahjakkuudet Bizi ja F. Elektronisemmasta puolesta vastaavat herkkien tunteiden mestarit Kauriinmetsästäjät ja Onni Boi. Lisäksi tapahtumassa nähdään oman genrensä ainoa edustaja, kohuttu hardcore-akti Henrik.

All Day ON! järjestetään Helsingin Suvilahdessa 10.-11.5.2019. Ensimmäistä kertaa järjestettävän keväisen livetapahtuman taustalla on Musiikki & Media Industry Awards 2018 -gaalassa Vuoden Ohjelmatoimistona palkittu All Day Agency, joka edustaa lähes 60 artistia ja 20 dj:tä.

All Day ON! paljastaa Pyhimyksen yllätyksen ja uusia artistikiinnityksiä helmi-maaliskuun aikana. Päiväkohtaiset ohjelmat ja aikataulut tarkentuvat ohjelmiston valmistuttua.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa