Ammuttu räppäri sai nimikkokadun kotikaupunkiinsa

36-vuotiaana kuolleen Young Dolphin mukaan nimettiin katu Memphisissä.

16.12.2021

Memphisissä kuoliaaksi ammuttu Young Dolph on saanut kotikaupungiltaan postuumin kunnianosoituksen: räppärin mukaan nimettiin katu. Adolph ”Young Dolph” Thornton Jr. Avenue löytyy Castalia Heightsin kaupunginosasta.

Young Dolphin kuolinpäivä, 17. marraskuuta, on myös julistettu muistopäiväksi kaupungissa.

”Tuona päivänä juhlistamme omiamme. Young Dolph oli todella yksi meistä”, kaupunginvaltuutettu JB Smiley sanoo.

Young Dolph oli asioimassa paikallisessa keksikaupassa, kun kaksi naamioitunutta miestä avasi tulen ja ampui räppärin kuoliaaksi. Memphisin poliisipäällikkö kutsui tekoa ”jälleen yhdeksi esimerkiksi järjettömästä ampuma-aseväkivallasta, jota olemme joutuneet kokemaan kansallisella ja paikallisella tasolla”. Poliisi julkaisi valvontakamerakuvat ampujista, mutta miehet ovat edelleen vapaalla.

Young Dolph oli julkaisuillaan useita kertoja Billboardin listan topkympissä. Hänen viimeiseksi sooloalbumikseen jäi viimevuotinen Rich Slave, joka debytoi Billboardin neljännellä sijalla. Albumin kärkisinglenä julkaistiin kultaa myynyt RNB, jolla on mukana Ruisrockiin saapuva Megan Thee Stallion.

”Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät että kuuntelen tämän sällin musaa joka päivä. Hän oli täysin aito tapaus. Lepää rauhassa, todellinen legenda”, Megan kirjoitti, kun tieto Young Dolphin kuolemasta julkistettiin.

Toinen Young Dolphin kollega ja yhteistyökumppani 2 Chainz jakoi liudan yhteiskuvia ja laittoi saatteeksi paljonpuhuvan: ”Sanaton.”

Gucci Mane postasi niin ikään nivaskan kimppakuvia ja kirjoitti: ”Menetin tänään todella läheisen ystävän.”

Lisää luettavaa