”Annan sinulle anteeksi, kasataan iso O taas ja lopetetaan pelleily, minä tarjoan” – Liam Gallagher kirjoitti veljelleen sanat, joita Oasis-fanien keskuudessa on odotettu jo kohta vuosikymmen

Liam ojensi kätensä veljelleen.

Liam Gallagher tee
Liam Gallagherilla ei enää ole teen tekijöitä

Liam Gallagher twiittasi veljelleen Noelille tänään antavansa hänelle anteeksi ja ilmaisi kiinnostuksensa kasata vuonna 2009 hajonnut Oasis uudelleen. Vapaasti suomennettu mancuninkielinen twiitti kuuluu seuraavasti:

”Maa kutsuu Noelia, sain kuulla keikoistasi, missä ihmiset eivät saa juoda alkoholia. Tämän täytyy olla kummallisinta mitä olet tähän mennessä tehnyt. Annan sinulle anteeksi, kasataan iso O takaisin ja lopetetaan pelleily, minä tarjoan.”

Veljekset ovat keskinäisen nokittelun mestareita, joten tottakai Liamin täytyi mainita Noelin kieltämättä erikoinen alkoholikielto keikoilla. Liam myös syytti vastikään veljeään Englannin jalkapallojoukkueen ylle asettamasta kirouksesta.

Ei ole täysin selvää, mistä kohta kymmenen vuotta kestänyt vihanpito velikultien välillä on alunperin lähtenyt, mutta Liam paljasti viime vuonna Howard Stern Showssa kusseensa veljensä stereoiden päälle 15-vuotiaana, josta syntyi vakava yhteenotto.

Oasis-fanien keskuudessa twiitti on aiheuttanut lievää intoilua. Jäämme odottelemaan Noelin vastausta joko kymmenvuotinen tauko olisi riittävä viilentämään Oasis-miehistön tunteet.

Vaikka Oasis ei näkisikään enää päivänvaloa, ovat veljekset edelleen aktiivisia musiikkirintamalla lievittämään kaipuuta. Katso alta Gallagherin veljesten omilla tahoillaan julkaistut uusimmat videot.