”Antibiootit hoitaa avioliitto” – Suomiräpin potentiaalisesti terävin ja likaisin duo tuli takaisin ja julkaisi kirjaimellisesti saastaisen kappaleen

Mikä tapahtu Teneriffal, ei jäänytkään Teneriffal.

Kuten uutisoimme viime kuussa, Teflon Brothers pitää pientä taukoa keikkailusta, joten Heikki Kuula ja Pyhimys ehtivät aktivoimaan Perhosveitsi-Heikki & Lika-Aki -duon.

Eilen 8.2. julkaistiin Teneriffan tuliaiset -single ja duo nähdään keväällä ainakin kahdella keikalla. Ensimmäinen keikoista on Tampereen Yo-Talolla 24.5. ja toinen taas Helsingin Korjaamolla 26.5.

Biisi itsessään on yllättävä. Siinä missä Katuvisioita-levy oli synkkä ja kylmä, niin Teneriffan tuliaiset taas on biitiltään nimensä mukaisesti hyvinkin leikkisä ja kesäinen.

Liikaa leikkisyyttä poistaa raikkaan saastaiset sanoitukset, joita Perhosveitsi-Heikki tarjoilee kahden versen verran ja Lika-Aki yhden.

Biisillä Heikki tuntuu olevan saikku mielessään. Biisillä toivotaan, että jos joku yskisi drinksuun ja spugeltakin voisi juoda pohjat, tai oikeastaan antaa ne vaimolle. Kaikkeen sisältyy tietysti se, että käsiä ei pestä viikkoon ja ei ole ehkäisykään ollut kunnossa.

Todennäköisesti biisillä kanavoidaan suomiturakaisen reippaan rettelöivää otetta etelän lämmössä. Etenkin Lika-Akin versen perusteella. Olennaisimman siitä kertoo se, että Akin osuus päättyy sanaan ”kikkeli”.

Biisiä pääset kuuntelemaan täältä tai playerista alta.