Apocalyptican biisi päätyi Netflix-hittisarjaan – tuli yllätyksenä bändille itselleenkin

Torille!

01.12.2022

Addams Familyyn perustuva kauhukomediasarja Wednesday ilmestyi Netflixiin viime viikolla, ja siitä tuli välittömästi hitti. Kahdeksanjaksoista sarjaa katsottiin palvelun mukaan ensimmäisen viikon aikana yli 341 miljoonaa tuntia yli 50 miljoonassa taloudessa, mikä rikkoo jopa Stranger Thingsin aiemmin asettaman ennätyksen.

Wednesday on Tim Burtonin ohjaama, ja sen scoremusiikista vastaa hänen tuttu yhteistyökumppaninsa Danny Elfman. Sarjassa kuullaan muun muassa The Rolling Stonesin, Roy Orbisonin, Edith Piafin ja The Crampsin musiikkia.

Suomalaisesta näkökulmasta ilahduttavinta on se, että mukana on myös yksi kotimainen nimi. Sellometalliyhtye Apocalyptican vuonna 1998 levyttämä Metallica-klassikko Nothing Else Matters soi sarjan kolmannessa jaksossa.

Jenna Ortegan esittämä Wednesday soittaa selloa kohtauksessa, jossa kappale soi. Soittimen saama huomio ja biisin mukanaolo tulivat yhtyeelle iloisena yllätyksenä.

”Sello on nyt trendikäs! Upea juttu!”, Apocalyptican Paavo Lötjönen kommentoi.

”Olimme hyvin yllättyneitä biisin mukanaolosta ja kuinka isoon rooliin tarinankerrannollisesti se oli asetettu kolmannen jakson loppukohtauksessa. Sellistitytöt ovat moderneja kapinallisia!”

Katso kohtaus ja sarjan traileri alta.

@just44fun7

#wednesday #adamsfamily #metallica #nothingelsematters #rock#fryp

♬ Nothing Else Matters (Remastered) – Metallica

Lisää luettavaa