Apulannan oheistuotteet ovat päättömyydessään nerokkaita – saisiko olla Apulanta-uistin?

Tavallisesti tällä sivustolla ei mainosteta minkään bändin merchandisea, mutta nämä ovat silkassa kekseliäisyydessään maininnan arvoisia.

Kuva: Apulantashop.fi

On ne melkoisia velikultia. Apulanta on lanseerannut kotisivuilleen kelpo nipun yllättäviä oheistuotteita, ja nyt ei ole puhe tavallisista t-paidoista tai lippiksistä. Ei, Apulanta taivaltaa syvälle tutkimattomille korpimaille.

Saisiko olla esimerkiksi Apulanta-uistin? Niitä olisi tarjolla neljää eri mallia, joista simppelein näyttää olevan juuri nyt alennuksessa. Punk-henkeä virvelöintiin!

Entäs Apulanta-ilmanraikastin? Wunderbaum se miehen tekee, sen tietävät kaikki autoilun parissa innokkaasti harrastelevat miehenalut. Saatavilla kaikkien bändin jäsenten kuvilla!

Syksyn tullen voi myös harkita hienoa Apulanta-jääskrabaa. Punk-raappa poistaa paksunkin jääkerroksen automobiilin lasiosista!

Ja jos verkko-ostosten tekeminen bändin omilta sivuilta arveluttaa, uistimet ovat myynnissä myös rockliike Motonetissa!

Voi vain toivoa, että yhtye suuntaa oheistuoteseikkailuissaan vielä syvemmälle. Grillikausi on alkamassa, vaan missä on Apulanta-grilli? Kysyn vaan! Entäs Apulanta-sulkapallomailat kesähelteiden ratoksi? Tai Apulanta-crocsit mökkisaunalle kulkemista helpottamaan? Vielä on paljon tehtävää.