Are ja Rekami julkaisivat vuoden takaiselle yhteissinkulleen jatkoa

Mukana menossa Kriso ja Tykopaatti.

12.08.2023

KPC-kollektiivin perustajajäsenet Are ja Rekami ovat julkaisseet yhteissinglen nimeltään Kuninkaan kohteluu.

Kappale on jatkoa kaksikon viime vuonna julkaisemalle Banketti-sinkulle, ja sen on kerrottu saaneen inspiraationsa tarpeesta tehdä jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Mukana biisillä fiittaavat Kriso ja Tykopaatti. Kappaleella esiintyvistä artisteista jokainen antaa oman näkemyksensä siihen, millaista majesteettinen kuninkaan kohtelu voikaan olla:

”Tasainen elämä vaatii vastapainoksi pientä ylellisyyttä, nousun ’teidän korkeudeksenne’ lentokonelähdön muodossa. Mitä ’kuninkaan kohtelu’ sitten on? Se riippuu täysin siitä, mihin kukin monarkki on hovissaan tottunut. Toiset tarvitsevat palatsin valtaistuimineen, kun toisille riittää hyvä asiakaspalvelu edullisessa ravintolassa ja kahden tähden hotelli kingsize-sängyllä”, Are kertoo julkaisun sanomasta.

Kappaleen tuotannosta vastaa Xrphan. Vastaavana tuottajana puolestaan toimii myös KPC-kollektiivissa vaikuttava Lyttä.

”Meillä on Aren kanssa paha tapa hinkata omia kappaleita ikuisuuksia ja tästä syystä koimme tarvitsevamme akuutisti ulkopuolista apua. Lyttä käytännössä organisoi edellisen sinkun meidän levylle, joten oli luontaista antaa kaikki päätösvastuu myös muista biiseistä hänelle. Se on kuninkaan kohtelua, että saamme jatkuvasti kansiollisia maailmanluokan biittejä ja Lyttä on hyvä myös houkuttelemaan kuuluisia vierailijoita paikan päälle”, Rekami kuvailee yhteistyötä.

Singlelle on myös julkaistu Kaarlo Isohaukan sekä Steven Spielbärsin tehtailema musiikkivideo, joka on katseltavissa uutisen lopusta.

Lisää luettavaa