Ari ”Woude” Voutilaisen muistoa kunnioitetaan erikoiskonsertissa

Helmikuussa erikoiskeikka tulossa.

27.11.2023

Tänä vuonna on kulunut 80-luvun helsinkiläisen lauluntekijän Ari ”Woude” Voutilaisen poismenosta tasan 20 vuotta. Voutilainen muistetaan parhaiten yhtyeistä Woude sekä Wow-Dees. Hän oli jäsenenä myös yhtyeissä Maukka Perusjätkä, Doctor’s Special ja U-Bayou.

44 vuoden iässä menehtynyttä Aria ja hänen musiikkiaan kunnioitetaan Woude-bändin kanssa Kuudennella Linjalla 3. päivä helmikuuta 2024. Kokoonpano on bändin viimeinen versio vuodelta 1985, ennen sen englanninkielistä Wow-Dees -vaihetta. Bändissä soittavat Häkä Halttunen (basso), Ripa Schiray (kitara) ja Timo Kotineva (rummut). Arin lauluhommat hoitaa Kadotetut-bändistä tuttu Ahti ”Zapa” Pelttari.  Komppikitaraa soittaa toinen Kadotettu, Ari ”Fage” Fagerström ja uruissa on Antti ”Äpry” Ahvenainen.

Luvassa on annos Wouden biisejä matkan varrelta ja muutamia bändille vaikutteita antaneiden biisintekijöiden covereita. Lisäksi illan aikana esiintyy myös Pole & The Napoleons, joka yhdistää musiikissaan uuden aallon punkia, americanaa sekä brittirockia.

Tapahtuman Facebook-sivut täällä.

Lisää luettavaa