Ariana Granden Suomen keikalla äärimmäisen tiukat turvatoimet – lue nämä ohjeet päästäksesi keikalle

Ariana Grande ensi kuussa Helsingissä. Lämppärinä Ella Mai.

04.09.2019

Ariana Grande esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 5. lokakuuta, lippuja keikoille on jäljellä vain muutamia. Keikoilla on ollut äärimmäisen tiukat turvatoimet läpi kiertueen ja Suomi ei tee tähän poikkeusta.

Nyt keikkaa järjestävä Live Nation on koonnut ohjeet, joita tulee noudattaa, jos keikalle mielii.

Jokaisella konserttiin saapuvalla fanilla voi olla mukanaan yksi laukku, tämän lisäksi laukkujen tulee olla låpinäkyviä, eli siis kirkasta muovia, vinyyliä, tai PVC:tä. Laukun maksimikoko on 30x15x30 cm. Kirkas muovipussi on myös sallittu, maksimissaan neljä litraa.

Laukussa olevien tavaroiden pitää olla irrallaan, eli laukkuun ei voi laittaa toista laukkua tai säilytyspussia josta ei näy läpi. Poikkeuksia tehdään vain terveydellisistä syistä välttämättömien lääkkeiden tai tarvikkeiden osalta turvallisuushenkilökunnan arvioinnin mukaisesti.

Tämän lisäksi kerrotaan myös siitä, että kamerat ja muut tallennuslaitteet eivät ole sallittuja. Kännykkä jossa on kamera, on sallittu.

Asiasta julkaistiin kuvalliset ohjeet Instagramissa. Katso upotus alta ja liiku kuvissa eteenpäin painamalla reunassa olevaa nuolta. Live Nationin sivuille tästä.

Lisää luettavaa