Arttu Wiskarin Mökkitie Records jatkaa kullan vuolemista – kuopiolaissensaation kolmen vuoden odotus pian ohi

Olli Halosen debyyttialbumi julkaistaan ensi kuussa.

14.08.2023

Laaulaja-lauluntekijä Olli Halonen julkaisee debyyttialbuminsa perjantaina 8. päivä syyskuuta.

Emma-gaalassa Vuoden Iskelmä -palkinnolla palkittu Halonen on työstänyt albumia yhdessä luottotuottajansa Mika Laakkosen kanssa reilun kolmen vuoden ajan. Albumi sisältää yhteensä kymmenen kappaletta, joista viisi on ennen julkaisemattomia.

Halonen kertoo tiedotteessa albumista seuraavaa:

”Etsin vuosia omaa soundiani, kunnes se lopulta Pohjola-kappaleen kohdalla löytyi. Sitä tehdessä kaikki asiat viimein loksahtivat kohdalleen, ja tuntui kuin biisit olisivat vain alkaneet virrata minusta ulos. Niin luonnollista se oli, kun lopulta tiesin mistä haluan laulaa. Sen jälkeen albumin kappaleet tavallaan kirjoittivat itse itsensä, vaikka niiden loppuun hiominen välillä saattoikin kestää kuukausia. Olen todella ylpeä tästä debyyttialbumistani, ja mielestäni se kuulostaa täysin minulta.”

Mökkitie Recordsille levyttävä, Kuopiosta kotoisin oleva Olli Halonen nousi nelikertaista platinaa ylittäneellä singlellään Pohjola sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että virallisen radiolistan kärkeen. Myös muut Olli Halosen kappaleet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi Suomen kesä -kappale on striimannut platinaa yli 6 miljoonalla striimillä ja se nousi julkaisunsa jälkeen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi.

Lisää luettavaa