Aurinkoa ikävin seurauksin tuijottanut räppäri hassuttelee aiheuttamallaan kohulla – ”näen nyt tulevaisuuteen”

Joey Badass ottaa ikävästä sattumuksesta kaiken irti.

Joey Bada$$

Kuten Rumbassa uutisoitiin, Joey Badass joutui perumaan muutaman keikkansa tuijotettuaan auringonpimennystä ilman minkään tason suojavarusteita. Hieman karman havinaa juttuun tuo se, että vanhan liiton New York -soundin nimeen vannova räppäri kehuskeli etukäteen Twitterissä, miten esi-isätkin ovat varmasti tuijotelleet auringonpimennystä ilman suojavarusteita ja mitään ei ole sattunut.

No nyt sattui ja todennäköisesti Badass saa kuulla tästä vielä seuraavankin auringon pimennyksen aikana, milloin se sitten ikinä onkaan.

Räppäri on kuitenkin varustettu kohtalaisen itseironisella huumorintajulla ja räppäri julkaisikin perjantaina Twitterissä videon, jossa viittaa juurikin mainittuun auringonpimennysepisodiin. Videolla Badass kertoo miten näkee nyt tulevaisuuteen, mutta on samalla myös virallisesti sokea – hevonpaskalle.

Tsekkaa somepäivitys alta. Badass nähdään Nosturissa 18. marraskuuta. Marraskuisina iltoina auringon ei luulisi porottavan täydellä teholla, joten Joeyllakin on ihan turvallista.