Ava Maxilta yksi hitti lisää, Action Bronsonilta lupaus tulevasta – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

02.08.2020

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimpia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

Ava MaxWho’s Laughing Now
Jos joku artisti on pysynyt pinnalla näinä vaikeina aikoina eli tässä vuoden sisään, niin Ava Max. Laulajalla riittää hittejä (kuten Kings & Queens ja Sweet But Psycho) ja jälleen yksi erittäin todennäköinen sellainen on julkaistu. Who’s Laughing Now tulee löytymään laulajan debyyttialbumilta Heaven & Hell, joka julkaistaan syyskuussa.

Kappaleesta tekee hitin tietysti sen takiaista tarttuvampi kertosäe, joka tuo mieleen jollain tapaa Britney Spearsin ja ehkä sitäkin ysärimmän r&b-popin. Ava Max jaksaa vähän myös irrotella kappaleissaan, eikä jää tuijottelemaan kengänkärkiä liiaksi asti.

Jorja SmithBy Any Means
Jorja Smith julkaisi vakuuttavan ja tyylikkään singlen, joka löytyy Roc Nation -levy-yhtiön tulevalta Reprise-kokoelmalta. Kokoelman tuotto menee järjestöille, jotka tukevat ihmisiä, jotka ovat joutuneet poliisiväkivallan uhriksi. Kappale on musiikillisesti taattua Smithia, mutta sen ydin piilee kantaaottavassa sanoituksessa, jota kannattaa lähestyä ajatuksella.

Action BronsonLatin Grammys
Yksi maailman karismaattisimmista kokeista ja oikein hyvä räppärikin, eli Action Bronson on julkaisemassa uuden levyn. Tältä levyltä saatiin herkullinen sinkku. Mitään pyörää tai funikulaaria ei ole lähdetty keksimään uudestaan, vaan resepti on tutun toimiva.

Lisäksi listalla on muun muassa Sam Smithia ja Mastodonia.

Lisää luettavaa