”Ba-da-ba-ba-baa, I’m loving it” -jinglestä vastannut räppäri julkaisi McDonald’s-dissausbiisin

Pusha T:n kohteena on tällä kertaa pikaruokajätti.

22.03.2022

McDonald’sin kultaiset kaaret tulevat mieleen välittömästi, kun kuulee ”Ba-da-ba-ba-baa”. Pikaruokaketjun ikonisen mainosjinglen esittivät aikoinaan Justin Timberlake ja Pusha T. Kappaleen kirjoittajiksi oli merkitty Pharrell Williams ja joukko muita, mutta vuosia myöhemmin mainostoimistomoguli paljasti, että jinglen tunnistettavimmasta kohdasta, tuosta nimenomaisesta ba-da-ba-ba-baasta vastasi Clipse eli Pusha T ja veljensä No Malice.

Pusha T muisteli saaneensa mainoksestsa kertakorvauksen, oliko se nyt puoli miljoonaa vai miljoona. Vuosien saatossa, kun jinglestä tuli historian pitkäikäisin McDonald’s-mainoskampanja, Pusha T:tä alkoi risoa, ettei hän saanut siitä enempää liksaa.

Pusha T tunnetaan yrittäjähenkisenä artistina, joten ei yllätä, että hän on päätynyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla -tyyppiseen ratkaisuun. Pikaruokaketju Arby’s julkaisi juuri mainoksen, jossa kuultavan kappaleen esittää Pusha T. Oletettavasti hän on saanut tuntuvan korvauksen ja lisäksi pääsee dissaamaan McDonald’sia ja Ronald McDonaldia.

Arby’s mainostaa omaa kalahampurilaistaan, jonka Pusha lupaa olevan hemmetisti McDonald’sin vastaavaa parempi. Itse asiassa McDonald’sin kalahampurilainen on Pushan mukaan paskaa.

 

Lisää luettavaa