Batman, päiväsi ovat luetut: Yön ritarin pahimmat viholliset ovat perustaneet K-pop-bändin

07.12.2012

Etelä-Korean popmusiikki, mikä hemmetti sinua oikein vaivaa?

Kuva: Warner Bros. Pictures

Gothan Cityn suuren sankarin Batmanin on tullut aika ripustaa viittansa naulakkoon ja siirtyä auvoisalle eläkkeelle. Sen myötä Jokeri, Bane ja Kaksinaama ovat jääneet pyörittelemään peukaloitaan. Arkhamin vankimielisairaalassakin on sen verran nihkeä tunnelma, että vaikeahan luovuutta on siellä ruokkia. Mitähän hittoa sitä nyt tekisi, kun ei voi tuon siivekkään rotankaan kanssa enää nahistella?

Sitähän voisi vaikka perustaa poikabändin. Ja tehdä biisin nimeltä Hate Mental Hospital.

Tämä synkkä ja pelottava utopia on toteutettu tietenkin Etelä-Korean popmarkkinoilla, jossa Jokeri, Bane ja Kaksinaama tekivät musiikkidebyyttinsä jossakin tuntemattomaksi jäävässä suuren luokan tv-showssa.

Show on toki todella komea ja hienosti ovat toteuttaneet pahisten asut aivan Christopher Nolanin elokuvien viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Kahvit päätyivät kuitenkin ainakin allekirjoittaneelle näppikselle viimeistään siinä vaiheessa, kun Heath Ledgerin habituksen kanssa pelottavuudessa ihan mallikkaasti kamppaileva K-pop-Jokeri luikauttaa ulos ensimmäiset falsetit, Bane säestää parilla räppiriimillä ja koko kolmikko yhtyy kertosäkeessä lauluharmonioihin. Aijai, tämä on jo loistavaa. Katso koko spektaakkeli alempaa:

Lisää luettavaa