Battle Beast -laulaja esittää tulevan rokkielokuvan tunnuskappaleen – kuuntele tästä

Comeback-elokuva saa ensi-iltansa 6. lokakuuta.

26.08.2023

Ystävyydestä, unelmista ja kaikkien aikojen comebackistä kertova rock-komedia Comeback saa ensi-iltansa perjantaina 6. lokakuuta. Elokuvan tunnuskappale Diving Deep on Risto Asikaisen sanoittama, Jonas Olssonin säveltämä ja tuottama, ja sen esittää Battle Beastin laulajanakin tunnettu Noora Louhimo. Kitaraa soittaa Nino Laurenne ja rumpuja Gas Lipstick. Perjantaina ilmestynyt kappale on kuunneltavissa jutun lopussa.

Comeback kertoo entisistä rock-tähdistä Tonystä (Mikko Leppilampi) ja Petestä (Ville Myllyrinne). Kun Tony saa kuulla bändinsä laulaja-lauluntekijän Katarinan (Paula Vesala) tyttäreltä Ellieltä (Anni Iikkanen) laatikollisesta uusia hittibiisejä, hän etsii Peten käsiinsä varmana siitä, että tie tähtiin on taas auki. Mutta ei ilman kommelluksia, totuuden katsomista silmiin ja Ellien vaikeaa kysymystä menneisyyttä koskien.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Pamela Tola, Marja Packalèn, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta. Cameo-rooleissa nähdään muun muassa Juha Torvinen ja Jouni Hynynen. Elokuvan on ohjannut Petri Kotwica ja sen ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy.

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa