Bauhaus-ikoni Peter Murphy mukaan suht epämääräiseltä vaikuttavaan kauhuelokuvaan

25.09.2015

Consequence of Sound uutisoi jälleen yhdestä muusikoita vilisevästä elokuvaprojektista. Viime aikoina on verkossa näkynyt uutisia muun muassa ”maailman kovaäänisimmästä mykkäelokuvasta” Gutterdämmerungista sekä pienemmän budjetin hupailulta vaikuttavasta Hairmetal Shotgun Zombie Massacresta, ja nyt Bauhausin Peter Murphy sekä Skinny Puppyn Nivek Ogre on kiinnitetty kauhuelokuvan näyttelijäkaartiin.

Kanadalaisen Chris Alexanderin ohjaama BlackGloveKiller on sarjamurhaajaelokuva, jossa Miranda-niminen kaunis nainen saalistaa uhreja kaupungin yössä. ”Eroottinen ja väkivaltainen kuumeuni, jonka kantavia voimia ovat mieli, musiikki ja tunnelma”, ohjaaja-käsikirjoittaja Alexander kuvailee teosta.

Elokuvan ensi-illasta ei ole vielä muuta tietoa kuin se, että joskus ensi vuonna se tulee. Ennusmerkit eivät sikäli ole hyvät, että Alexanderin vanhempi tekele Blood for Irina (2012) on saanut IMDb:ssä katsojien arvostelujen keskiarvoksi 3,5/10. Aiemmin tänä vuonna ensi-iltaan tullut Female Werewolf ei ole saanut riittävästi arvioita pisteytystä varten, eli mikään kassamagneetti se ei ole ollut. RottenTomatoes tarjoaa vielä vähemmän lisävalaistusta Alexanderin edellisten töiden laadusta tai laaduttomuudesta.

Lisää luettavaa