BBQ, Beer, Freedom kääntyy myös suomeksi – Nevada Man -hassuttelu jatkuu

Punk in Finland -tukipaitaa myynnissä.

USA:n presidentinvaalien ääntenlaskun vielä ollessa käynnissä eräs nevadalaismies teki itsestään meemin. Ääntenlaskun etenemisestä kertova tiedotustilaisuus keskeytyi, kun ”Joe Bidenin rikollisperhettä” ja lehdistöä vaalivilpistä syyttänyt mies antoi täyslaidallisen vyörytyksen kameroiden edessä.

Vihaista ränttäystä paritettiin muun muassa hardcore punkiin ja yhdessä huvittavimmassa meemissä Holly Herndon autotunetti Nevada Manin. Ikoniseksi muodostui myös miehen hihaton paita, jossa seisoi MAGA-vastine Live, Laugh, Love -fraasille: BBQ, Beer, Freedom.

Sananparsi on käännetty internetin vääräleukojen toimesta myös suomeksi: Rilli, bönthö, vapaus. Suomennoksesta on tehty myös t-paita, josta saa alla olevan ohjeen avulla leikata itse hihat. Paita on konkretisoitunut vähemmän yllättävästi Punk in Finland -keskusteluforumilla, jonka tukemiseksi ylävartalon päälle puettavasta vaatteesta saadut tuotot ohjataan.

Rilli, bönthö, vapaus -paidat tulevat myyntiin Helsingin Porthaninkadulta löytyvään Stupido Marketiin loppuviikosta, joko torstaina tai perjantaina. Rajoitettu erä tulee Stupidon nettikauppaan. Suosittelemme osoittamaan tukea myös kyseiselle kivijalkaliikkeelle.

kuva: Benjamin Bergman