”Biisi on omistettu niille, jotka venaavat hoitopaikkaa päihde- ja mielenterveyspalveluista” – nyt on painavaa asiaa

DMON julkaisi uuden videon.

28.06.2019

DMON on julkaissut uuden kappaleen ja siihen videon. Kappaleella vierailee Sairas T:n ja Julma H:n tuplaajanakin tunnettu Painajainen.

”Biisi on omistettu niille, jotka venaavat hoitopaikkaa päihde- ja mielenterveyspalveluista – on ollut tapauksia, että demonit ovat piinanneet niin pahasti, että jotkut ovat ajautuneet tekemään hyvinkin epätoivoisia tekoja”, Dmon kertoo biisistä.

DMON-artistinimeä käyttävä Aki ”LuckyAki” Häkkinen on pitkän linjan muusikko ja hän on toiminut metallipuolella muun muassa Grinister-, Perfect Chaos- ja Quake The Earth -yhtyeiden nokkamiehenä. Maailmaa on valloitettu myös ruotsalaisen The Duskfall -bändin keulilla.

Räppiskenessä DMON:in nimi on vilahdellut silloin tällöin eri artistien julkaisuilla vierailujen merkeissä. Omia rap-julkaisuja on tullut ulos englanninkielisenä jo 2000-luvun alkupuolella. Ensimmäisiä liveräppejä mieheltä on kuultu jo 90-luvun puolivälissä.

Nyt DMON on uudelleen aktivoitunut ja työstää kovaa tahtia omaa suomenkielistä rap-debyyttialbumiaan, jolta tipahtelee videosinglejä ulos tiiviseen tahtiin 2019 aikana.

Tsekkaile Riivaaja alta.

DMON:in Facebook-sivuille pääset tästä.

 

Lisää luettavaa