Bluesin tulevaisuus ja syvän etelän soundeja Järvenpään Puistobluesiin

Puistoblues julkisti ensimmäisiä esiintyjiään.

03.12.2018

Puistoblues on julkistanut ensimmäiset ensi kesän artistinsa.

Järvenpäässä järjestettävän festivaalin päälavalle nousee 29. kesäkuuta kolme uuden sukupolven blues-kokoonpanoa: yhdysvaltalainen Larkin Poe, kanadalainen Joey Landreth ja brittiläinen Laurence Jones. Puistobluesin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä, jossa on vuoden loppuun saakka mahdollisuus saada pääkonsertin lippuja erikoishintaan alkaen 55 euroa.

Larkin Poen muodostavat alun perin Atlantasta kotoisin olevat sisarukset Rebecca Lovell (laulu, sähkökitara, akustinen kitara, mandoliini, piano) ja Megan Lovell (laulu, lapsteel). Larkin Poen musiikki täyttyy syvästä etelän tunnelmasta, raskaista riffeistä ja slide-kitarasta.

Bluesin nuorta soundia tarjoaa 25-vuotias brittiläinen blues-kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Laurence Jones, jota on nimitetty ”bluesin tulevaisuudeksi”. Liverpoolin kasvatti Jones on valittu vuosina 2014–2016 vuoden nuoreksi bluesartistiksi ja vuoden 2016 kitaristiksi British Blues Awardseissa sekä vuoden 2015 kitaristiksi European Blues Awardseissa.

Joey Landreth puolestaan on Kanadan lahja bluesille. Landrethilla on ainutlaatuinen kyky vangita kuulijansa herkällä ja sielukkaalla tyylillään.

Vuodesta 1978 yhtäjaksoisesti järjestetty, viisipäiväinen Puistoblues pidetään totuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. 26.–30. kesäkuuta. Blueskatu, Kakarablues ja 29.6. järjestettävä pääkonsertti Vanhankylänniemessä täyttyvät livemusiikista bluesdiggareille.

Lisää luettavaa