Bomfunk MC’s tekee paluun – Freestyler soi ensi kesän festivaaleilla

Yhtye nähdään kuudella festarikeikalla.

28.11.2018

Bomfunk MC’sin debyyttilevyn julkaisusta tuele ensi vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Raymondin, Gismon ja tuottaja Jaakko Salovaaran muodostama kokoonpano nousee ensi kesänä festivaalilavoille.

Bomfunk MC’s esiintyy RMJ:ssä, Himos Juhannuksessa, Tikkurila-festivaalilla, Jyväskylän ja Oulun Suomipop-festivaaleilla ja Seinäjoen Solar Soundissa.

”On mahtavaa päästä ensi kesänä keikoille Bomfunk MC’sin kanssa. Nyt on edellisiin kiertueisiin verrattuna uudet puitteet tehdä tätä ja koen, että myös meillä on entistä enemmän annettavaa. Yritämme saavuttaa yhteisiä hekumahetkiä yleisön kanssa – ja nauttia joka hetkestä”, kertoo Raymond.

”Olen aivan fiiliksissä itsekin. Onhan se nyt siistiä lähteä näiden kavereiden kanssa taas tien päälle”, sanoo Gismo.

”Odotan ensi kesää todella malttamattomana. Vuosituhannen vaihteessa toimin tuottajana ja biisinkirjoittajana ja minulta jäi kaikki keikkakokemukset ja maailman kiertämiset väliin. Nyt pääsee mukaan, odotan sitä todella innoissani”, Salovaara eli JS16 kommentoi.

In Stereo -esikoisalbumilta (1999) lohkaistu Freestyler-single nousi listaykköseksi yhdessätoista eri maassa ja oli vuonna 2000 Euroopan myydyin single. Uransa aikana kolme albumia julkaissut Bomfunk MC’s on viettänyt hiljaiseloa vuodesta 2006.

Bomfunk MC’sin kesän 2019 keikat:
21.6. Rauma, RMJ
22.6. Jämsä, Himos Juhannus
11.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali
12.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali
13.7. Oulu, Suomipop Festivaali
3.8. Seinäjoki, Solar Sound Festival

Lisää luettavaa