Bond-pahis Robert Davi saapuu Suomeen ja laulaa Sinatraa

Robert Davi nähdään Suomessa.

Näyttelijä Robert Davi tuo joulukuussa Finlandia-taloon ystävänsä Frank Sinatran nimeä kantavan kiertueen Davi sings Sinatra. Robert Davi saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen ja Pohjoismaihin 19. joulukuuta vuonna 2019. F

Lähinnä Suomea Davi on koettu kaksi vuotta sitten Tallinnan Saku Suurhallissa, jossa loppuumyytyä konserttia seurasi 6600 innokasta ihailijaa.

New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Robert Davi on tullut tunnetuksi valkokankaalta ja tv-ruudusta, mutta myös musiikki on ollut aina tärkeä osa hänen elämäänsä.

Davi löysi laulamisen jälleen vuonna 2011. Puoliksi italialainen palasi juurilleen ja toi levylle ja lavalle taitavan Frank Sinatra -tulkitsijan. Vuonna 2011 ilmestynyt, sijalle seitsemän Billboardin jazzlistalla noussut Davi Sings Sinatra: On The Road To Romance räjäytti pankin kerralla, ja amerikkalaisen elokuvan kovien roolien miehestä tuli haluttu ja ihailtu viihdyttäjä.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensi maanantaina 20.5.2019 kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Liput 39€/49€, VIP 119€.