Bongaa elämäsi rakkaus Tiisun musiikkivideolta – tai ilmoittaudu itse mukaan!

Viime vuoden suomirock-tulokas Tiisu auttaa yksinäisiä löytämään rakkauden tulevalla videollaan.

Tiisu julkaisi pari päivää sitten uuden Sinkkuelämää-kappaleen, jolle työstetään nyt hyvin poikkeuksellista videota. Biisin musiikkivideo toimii nimittäin treffi-ilmoituksena, jonka kautta katsojilla on mahdollisuus lähestyä videolla esiintyviä sinkkuja.

Yhtyeen nokkamies Henrik ”Tiisu” Illikainen sai idean musiikkivideoon kuultuaan yhtyeen Mitä maailma multa odottaa -musiikkivideon kuvauksissa kohdanneiden vapaaehtoisten romanssista ja kihlautumisesta.

 

Sinkkuelämää-videolle haetaan esiintymään sinkkuja ympäri maan ja ainoa ehto mukaan pääsylle on täysi-ikäisyys”, Illikainen kertoo. ”Tulemme kuvaamaan videolle ilmoittautuneita myöhemmin tiedotettavina ajankohtina ja osallistujat saavat itse päättää, mitä videolla tekevät ja millaisen kuvan itsestään antavat. Videolla voi jammailla uuden biisin tahtiin, voi seisoa vain tyynen coolina, tehdä kärrynpyöriä tai esitellä vaikkapa jotain erikoistaitojaan. Jos et halua tulla yksin,  voit osallistua vaikkapa yhdessä ystävän kanssa.”

Kun video julkaistaan, voivat katsojat lähestyä videolla esiintyviä sinkkuja Tiisulle suunnatun, vapaamuotoisen treffihakemuksen muodossa.

”Me toimitamme hakemuksen eteenpäin, ja jos siihen tulee positiivista vastakaikua, annamme molempien yhteystiedot toisillensa. Ohjeet hakemuksen tekoon annamme videon julkaisun yhteydessä,” Illikainen selittää.

Rekrytointityökaluna Tiisu käyttää Tinder-sovellusta, josta voi nyt löytää 21-vuotiaan miehen nimeltä Tiisu ja 25-vuotiaan naisen nimeltä Tiisuliina. Matchaamalla näiden käyttäjien kanssa, voi päästä mukaan videolle. Yhtye tulee tiedotteen mukaan kertomaan myöhemmin muistakin tavoista, joilla videolle voi pyrkiä mukaan.

”Nyt voit bongata elämän rakkautesi, ihastuksen, tai vaikkapa uuden ystävän musiikkivideosta.”

Jos osallistuminen musiikkivideolla kiinnostaa, kannattaa varmaankin pitää kiirettä, sillä videon on määrä ilmestyä jo elokuun puolivälissä. Sinkkuelämää kappaleen voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa