”Brändäämisen ja kaupallistamisen nero” Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana

Kanadassa valmistellaan kannabiksen viihteellisen käytön laillistamista vielä tänä vuonna. Gene haluaa auttaa.

17.03.2018

Kiss-pomo ja läpeensä liikemies Gene Simmons on nimitetty kanadalaisen Invictus-kannabisfirman markkinointijohtajaksi – tai kuten titteli on englanniksi ovelasti mietitty, Simmons on firman CEO, eli Chief Evangelist Officer.

“Gene Simmons on brändäämisen ja kaupallistamisen nero, joka ei ole vain luonut yhden maailman ikonisimmista bändeistä, vaan on viettänyt vuosikymmeniä rakentaen kansainvälisesti menestyneitä brändejä monilla eri aloilla. Gene alkaa johtaa markkinointikampanjoita, jotka levittävät Invictuksen ytimessä olevia positiivisia viestejä pitäen samalla huolta siitä, että pitäydymme Kanadan tiukkojen lakien ja määräyksien rajoissa”, intoilee Invictuksen toimitusjohtaja (eli myös CEO, ehehe) Dan Kriznic.

Marijuanan lääkinnällinen käyttö on ollut Kanadassa laillista jo vuodesta 2001, mutta nyt vireillä on lakimuutos sen hyväksymisestä myös viihdekäyttöön. Ehdotus hyväksyttiin maan parlamentissa jo viime vuonna 2017 ja lainmuutoksen läpiviemistä odotetaan tapahtuvaksi tänä kesänä.

“Arvot ja perhe ovat minulle erittäin tärkeitä. Kun tutustuin Invictuksen Daniin tajusin heti, että jaoimme yhteisen intohimon näitä elämän perusasioita kohtaan”, Gene itse perustelee uutta jopinsa vastaanottamista. Mikäs siinä.

Lisää luettavaa