Brittiläinen Shackleton ja puolalainen Waclaw Zimpel tuovat Shackleton/Zimpel-projektinsa Suomeen

Kaksikko esiintyy Ääniwallissa.

17.03.2022

Brittiläinen Shackleton ja puolalainen Waclaw Zimpel tuovat Shackleton/Zimpel-projektinsa ensi kertaa Suomeen toukokuussa.

Harvalukuisesti yhteisiä konsertteja tekevä duo esiintyy Helsingin Ääniwallissa torstaina 26. toukokuuta 2022. Konserttiliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Brittiläisen elektronisen musiikin tuottaja Sam Shackletonin juuret ovat punkissa, klubiskenessä ja kokeellisen musiikin mailmassa. Hänet tunnetaan vaikutusvaltaisen dubstep-levymerkki Skull Discon perustajana.

Puolalainen Waclaw Zimpel tunnetaan muun muassa klarinetistina, säveltäjänä ja tuottajana. Zimpelin uralla merkkipaaluksi osoittautunut, vuonna 2016 julkaistu sooloalbumi Lines vei artistin jazzklubeilta elektronisen musiikin festivaaleille, ja sysäsi yhteistyöhön esimerkiksi juuri Shackletonin kanssa.

Shackletonin ja Zimpelin tuore yhteistyö sai alkunsa artistien yhteisestä mielenkiinnosta niin hengellistä musiikkia kuin elektronista ilmaisua kohtaan. Ensimmäisen yhteisen albuminsa kaksikko julkaisi vuonna 2020.

Keikkatiedot videon alla.

SHACKLETON/ZIMPEL – “THE SPIRIT STILL REMAINS” (UK/PL)

To 26.5.2022

HELSINKI, ÄÄNIWALLI

Liput myynnissä Tiketissä.

ennakkoon alk. 27,50 €

ovelta 29 €

Lisää luettavaa