Brittiräppäreitä parodioiva koomikko vieraili BBC:n radiolähetyksessä – vierailusta tuli heti jättihitti sosiaalisessa mediassa

The ting go... skrrra pap pap ka ka

Youtube

BBC Radio 1 Xtra:n Fire in the booth, on Charlie Slothin juontama radio-ohjelma, jossa vierailevat niin kokeneemmat tähdet kuin aloittelevat nimet esittelemässä räppitaitojaan.

Useimmiten vierailuvat keräävät valtavia katselulukuja, mutta koomikko Michael Dapaahin vierailu on kiinnittänyt huomiota aivan muista syistä. Saipa kyseinen video aina jopa Liam Gallagherin innostumaan.

Videolla Dapaah astelee ensin koppiin MC Quakezina mukanaan Shakes, mutta kun homma ei ota toimiakseen niin Roadman Shaq:n on aika ottaa koppi haltuun. Sen jälkeen se onkin menoa ja lopputuloksen näkee alta.

Mikäli olet vieraillut sosiaalisessa mediassa lähiaikoina, et ole välttämättä säästynyt tätä videota lainaavilta somepäivityksiltä.

Roadman Shaq toistelee samoja maneereita, kuin monet oikeat räppärit, mutta vetää homman niin yli kuin hyvän maun rajoissa kykenee. Viimeistään koomikon suvereeni adlib-hallinta voittaa yleisön puolelleen.

Vitsi menee pilalle liiallisella selittämisellä, joten suosittelemme katsomaan videon alta. Mikäli tarvitset esimakua tulevasta, niin lyhyet somepätkät alla kertovat kaiken oleinnaisen.

Big Ben goes off for the last time before reconstruction work 🙏🏽

Henkilön GRM DAILY (@grmdaily) jakama julkaisu

Lmao

Henkilön Daquan Gesese (@daquan) jakama julkaisu

Koko pätkän näet kelaamalla alla olevan videon alkuun, mutta Roadman Shaq astelee studioon kohdassa 8:18 (jossa myös video käynnistyy). Varsinainen rap-osuus käynnistyy kohdassa 10:36 ja internetin hetkellisesti nyrjäyttänyt kohtaus alkaa kohdasta 12:17.