Carlos Santana lyyhistyi lavalle kesken keikan – kertoo voivansa nyt jo paremmin

Kitaristilegendan tiistai-illan keikka päättyi noin 20 minuutin jälkeen.

Kitaristilegenda Carlos Santanan tiistai-illan konsertti päättyi ennen aikojaan ja ikävällä tavalla, kun 74-vuotias muusikko pyörtyi lavalle kesken kaiken. Asiasta uutisoi muun muassa Billboard.

Clarkstonissa, Michiganissa järjestetyllä keikalla paikalla olleen katsojan mukaan lavalle tullut hoitohenkilökunta pyysi yleisöä ”rukoilemaan kitaristin puolesta vakavan terveysuhan vuoksi”.

Santana vietiin ensiapuun tarkempia tutkimuksia varten. Kitaristin managerin mukaan mies voi jo paremmin, mutta seuraavan päivän esiintyminen jouduttiin perumaan. Santana kiitteli tuesta ja kertoi tilanteesta hieman tarkemmin Facebookissa.

”Kaikki on hyvin, otan nyt rennosti. Unohdin syödä ja juoda vettä, joten sain nestehukan ja pyörryin”, kitaristi kirjoittaa.

Santanalle tehtiin viime vuoden joulukuussa ”odottamaton” sydänleikkaus, jonka myötä hän joutui perumaan useita keikkojaan. Kitaristi kertoi tuolloin Twitterissä, että oli pyytänyt vaimoaan viemään hänet sairaalaan, sillä hänellä oli outoja tuntemuksia rintakehässään. Hän aikoi kuitenkin palata ”150-prosenttiseen” keikkakuntoon levättyään hieman.

Lisää luettavaa