Chi Modun näyttely kiinnostaa: Nas vieraili Vantaan taidemuseossa

Rap-suuruus kunnioitti läsnäolollaan valokuvaajasuuruuden näyttelyä.

Sideways-festivaali alkoi eilen. Ensimmäisen festaripäivän pääesiintyjänä nähtiin New Yorkin rap-kuninkaallisiin lukeutuva Nas, jonka keikka oli boombapin juhlaa.

Maestro saapui Suomeen sen verran hyvissä ajoin, että ehti tehdä turistireissun Vantaalle. Nasin kohteena oli Vantaan taidemuseo Artsi, jonne jokaisen hiphopin ystävän on syytä tehdä kulttuurimatka. Artsissa aukesi eilen Chi Modun Uncategorized-näyttely, jossa on ennennäkemätöntä materiaalia muun muassa Nasista. Modun ei pitäisi kaivata esittelyitä: jos olet nähnyt ikonisia valokuvia yhdysvaltalaisista rap-legendoista The Notorious B.I.G:stä 2Paciin, ne ovat hyvällä todennäköisyydellä hänen ottamiaan. Näyttely on auki 1.9. asti.

Nas oli lisäksi ihaillut Svartin uuden kokoelma-albumin Nauhat – Suomiräpin underground 1988–1996 kannessa käytettyä valokuvaa. Lepakossa vuonna 1988 otetussa kuvassa Eazy-A eli Arman Alizad. Kuva pääsi myös Nasin Instagramiin. Kokoelman kuratoinut Paleface on myös Chi Modun näyttelyn toinen kuraattoreista. Hän pääsi esittelemään Nasille teoksia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Before and after! @nas 2019

Henkilön C H I M O D U (@chimodu) jakama julkaisu