Coachellan satoa: Tyler the Creator aukoi päätä VIP-katsomolle, RATM:n Zack de la Rocha teki yllätysesiintymisen

12.04.2015

Coachella Valley Music and Arts Festival on täyttänyt tänä viikonloppuna musiikkiblogien etusivut. Kalifornian festarijätti on tarjonnut jälleen monenmoisia keikkoja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten kerrataanpa niistä päällimmäiset:

Consequence of Sound raportoi Tyler the Creatorin avautuneen mallikkaasti festivaalin VIP-katsomolle. Cherry Bomb -albuminsa julkaisuun valmistautunut Tyler esitti hittien lomassa muutamia uusia biisejä ja louskutti leukojaan kalliimmat VIP-liput hommanneelle yleisölle: “Y’all the niggas that got money and paid extra. Fuck all y’all, y’all boring”, Tyler ilmoitti ja kehui samaan hengenvetoon vuolaasti normikatsomon edustajia. Mitä lie kommenttia saadaan kuulla Flow’n lavalta elokuussa.

The PRP puolestaan tietää kertoa, että Run the Jewels sai keikalleen yleisöä ilahduttaneen yllätysesiintyjän, kun Rage Against the Machine -räppäri Zack de la Rocha säntäsi lavalle mukaan Close Your Eyes (And Count To Fuck) -biisin.

De la Rocha on mukana myös kappaleen studioversiolla. Tämän esityksen näet alta:

Tyler the Creatorin tavoin Flow’hun saapuva Todd Terje marssitti puolestaan lavalle Bryan Ferryn esittämään mestarillisen Johnny and Mary -coverin. Ferry tulkitsee biisin levylläkin, ja jos tämä ei ole vielä tuttu, kuuntele ihmeessä. Aivan mykistävän hieno esitys. Coachellan-keikasta sen sijaan on vain tuhnuista livekuvaa, katso alta:

Entäs miten AC/DC:n papat pärjäsivät nuorisofestivaaleilla? Se selviää alta, kun koko AC/DC:n keikka on ehditty näemmä ladata YouTubeen siedettävänä äänityksenä. Terhakastihan tuo kulkee, hyvä!

Lisää luettavaa