Country ja rap ovat hengenvaarallinen yhdistelmä, todistavat Mileyn isukki Billy Ray Cyrus ja Fred Durst

Yhdysvaltalaisen talkshown esiintymislavalla nähtiin toissailtana jotakin sellaista, mitä ei voi hyvällä sydämellä suositella ainakaan perheen pienimmille.

Teksti: Jari Setälä, kuva: kuvakaappaus videosta

Vuosi 1992 oli merkittävä country-muusikko Billy Ray Cyrukselle. Samana vuonna Billy Ray saattoi maailmaan tyttärensä Mileyn ja julkaisi debyyttilevynsä Some Gave All, joka sisälsi jättihitin Achy Breaky Heart.

Tuon jälkeen Billy Ray Cyrus ei ole musiikillaan palstatilaa juurikaan haltuunsa kaapannut, vaikka albumijulkaisuja laulajalle on kertynyt tähän päivään mennessä Some Gave Allin jälkeen jopa kaksitoista kappaletta.

Ja musiikkiahan Billy Ray kuitenkin tekee edelleen uutterasti. Sen kunniaksi herra Cyrus pääsi torstaina esiintymään koomikko Arsenio Hallin luotsaaman talkshown musiikkivieraana ja samalla esittelemään uuden singlensä Lately.

Ja herran pieksut millä tavalla esittelikin.

Lately-kappaleen raskaamman rockin ja countryn sävyjä yhdistelevää tunnelmaa saapui nimittäin lavalle rikastuttamaan myös maailman rakastetuin räppäri, Limp Bizkitin Fred Durst, jonka suloriimit soivat tietenkin myös singlen studioversiolla.

Jos olet koskaan miettinyt, että olisipa myös hienoa kuulla joskus Achy Breaky Heart esitettynä yhdessä Fred Durstin kanssa, niin siihenkin toiveeseen herrat Cyrus ja Durst halusivat luonnollisesti vastata tv-kameroiden edessä.

Velvollisuutenamme on nyt näyttää videotaltioinnit näistä populaarimusiikin kannalta historiallisista esityksistä. Soveltuu erinomaisesti läheistesi karkottamiseen ympäriltäsi.