Crocs-kengät saivat mainoskasvokseen yhden tämän hetken suosituimmista räppäreistä – ”Fanit saavat sen, mitä ovat halunneet”

Crocsien tyylipisteet nousivat juuri huomattavasti.

01.11.2018

Monet artistit ovat hiljattain ryhtyneet yhteistyöhön tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Esimerkiksi Travis Scott on Saint Laurentin uusimman kampanjan tähti ja Pharrel Williams puolestaan suunnittelee mallistoa Chanelille.

Yhdysvaltalaisräppäri Post Malone päätti kuitenkin tehdä asiat perinteisesti omalla tyylillään ja ryhtyi yhteistyöhön muovisista sandaaleistaan tunnettu Crocs-kenkämerkin kanssa.

Kengillä ja artistilla voisi ajatella olevan itse asiassa melko paljonkin yhteistä, sillä molemmat ovat menestyneet varsin hyvin omana itsenään huolimatta heitä kohdanneesta vihasta ja vastustuksesta.

Post Malone, joka on ollut kiistellyn kenkämerkin suuri fani jo pitkään, kertoo käyttävänsä crocseja ”kaikkialla baarista esiintymislavalle”, ja sen vuoksi yhteistyö juuri Crocs-kenkämerkin kanssa on hänestä täydellinen ajatus. Artisti myös sanoo, että näin hän voi antaa faneilleen sen, mitä he ovat pyytäneetkin.

Yhteistyössä toteutetut Crocs-kengät tulivat saataville tänään ja ne myytiin valitettavasti loppuun. Lisää on kuitenkin tulossa, joten kannattaa pysyä hereillä, mikäli kyseiset sandaalit haluaa itselleen lunastaa.

Katso yhteistyöstä kertova Instagram-postaus alta.

Lähde: PAPER

 

 

Lisää luettavaa