Daft Punk ja The Weeknd yhdistivät voimansa – kuka kruisailee ökyautolla, kenen kämppä pannaan remonttiin ja kuka tukehduttaa itsensä?

The Weekndilla on hieman erilainen iltapuhde.

28.09.2016

Uutisoimme maanantaina The Weekndin ja Daft Punkin yhteiskappaleesta Starboy. Tänään taas uutisoimme siitä, että video laitettiin ehdolle vuoden parhaaksi videoksi MTV European Music Awards -gaalassa, eikä videota oltu vielä edes julkaistu.

Nyt näemme, että miltä se potentiaalinen vuoden paras video sitten näyttää. Ainakin video on kaikessa rujoudessaan näyttävä. Daft Punk myös nähdään videolla, ei kuitenkaan aivan niin kuin voisi aluksi arvata.

Röyhkeyttä mieheltä ei puutu. Pokaalit ja kultalevyt saavat punaisesta hohtavasta rististä, urheiluautossa vierellä istuu musta pantteri ja laulaja myös tukehduttaa itsensä. Kenties tästä voinee päätellä, että nyt tehdään pesäeroa menneeseen. Jatkossa laulaja on taas hieman erilainen. Kulttisuosioon noussut hiustyylikin kun sai kyytiä.

Toisaalta videosta voinee myös päätellä, että The Weekndin uusimpien videoiden välissä on jatkumoa. Tell your friends -kappaleen videolla laulaja kun hautaa oman kaksoisolentonsa. Kenties Starboyn video sijoittuukin aikajanassa aikaisempaan vaiheeseen kuin voisi luulla. TYF-videolla kun ei selviä, että miten laulaja päätyi hautaan. Onkohan Starboyn tapahtumilla sitten tekemistä asian kanssa? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tarinan mahdollista etenemistä.

Oli miten oli, tsekkaa video alta.

Lisää luettavaa