Dance Monkey -hitillä listoja hallinnut Tones and I saapuu Suomeen

Ilosaarirock tiedotti ensimmäisistä esiintyjistään.

03.12.2019

Ilosaarirockin ensimmäiset artistijulkistukset ovat selvillä. Joensuussa nähdään Suomen virallista singlelistaa dominoinut ja maailmanlaajuisista striimauslistoista selvää jälkeä tehnyt Tones and I. Australialaislaulajan hitti Dance Monkey nousi listojen kärkeen 35 maassa ja sitä on kuunneltu Spotifyssa 600 miljoonaa kertaa. Ilosaarirockissa nähdään artistin ensimmäinen Suomen-keikka.

Muut nyt julkistetut esiintyjät ovat modernin rockin brittiairut Yungblud, folkrockia esittävä Of Monsters and Men, paluun lavoille tekevä Tehosekoitin ja ”sarjakuvakokoonpano” Belzebubs.

”Ollaan todella liekeissä nyt julkaistuista artisteista! Tones and I tulee olemaan ensi kesänä todella kuumaa kamaa, Yungbludin keikka oli yksi kovimmista koskaan näkemistäni, Teharit ja Ilosaarirock on taivaassa tehty liitto ja voin luvata, että Belzebubs tarjoaa jotain, jota ei olla koskaan ennen nähty”, kommentoi Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 17.–19. heinäkuuta. Lippujen myynti on alkanut festivaalin kotisivuilla, Lippupisteessä ja Tiketissä.

Lisää luettavaa