Darudea, Apulantaa, Gaselleja ja Litkua – Etävapun läpipeluuohjeet täältä!

Simaa, munkkeja ja striimejä.

28.04.2021

Vappua vietetään viikonloppuna kokoontumisrajoitusten ollessa edelleen voimassa. Kotioloissa juhlimiseen on tarjolla monenlaista viihdykettä siman ja munkkien kylkeen. Poimimme muutamia mielenkiintoisia striimikeikkoja.

Virallisen etävapun piffaa jälleen Helsingin kaupunki. Vapun päällä vappu -virtuaalikeikalla esiintyvät Apulanta ja Stig. Tapahtuma on ilmainen ja se alkaa perjantaina klo 19. Lisätietoja Facebookista.

Perjantaiehtoona jortsutaan myös simadiscossa, jonka järjestää Litku Klemetti. Keikalla juhlistetaan maaliskuussa julkaistua, kerrassaan valloittavaa syntikkapop-albumia Kukkia muovipussissa. Keikka alkaa perjantaina klo 20, liput kustantavat 9,90 euroa per katseluoikeus. Lisätietoja Facebookista.

Dagen efter pysyy etäällä, kun muistaa varautua tukevaan brunssiin. Vappubrunssin soundtrackin tarjoilee Ida-verkkoradio yhdessä Myös-kollektiivin kanssa. Ilmainen striimi alkaa klo 12 ja peräti kuuden tunnin aikana kuullaan dj-kavalkadi Kofoworolasta Krash Bandicuten kautta Valley Girlistä Pain Fondaan ja Cute Cumberiin. Lisätietoja Facebookista.

Gasellit juhlisti pari viikkoa sitten Zen-albumiaan päräyttävällä, toiminnallisia piirteitä sisältävällä keikkaspektaakkelilla. Lauantaina klo 13 on luvassa perinteisempää keikkailua ilmaisella striimillä. Lisätietoja Facebookista.

Vappuklassikkoa ei sovi ohittaa. Helsingin kaupunginorkesterin vappumatineassa kuullaan keväistä ja kevyttä ohjelmaa, kuten Kesäillan valssi, Pieni ankanpoikanen, Meksikon pikajuna ja Porilaisten marssi. HKO aloittaa  maksuttoman striiminsä Emilia Hovingin johdolla lauantaina klo 14. Lisätietoja Facebookista.

Vapun päivä huipentuu Daruden striimikeikkaan. Se esitetään Woov-alustalla, joka mahdollistaa keikan seuraamisen lisäksi äänichatin ystäviesi kanssa. Liput maksavat femman, keikkaa alkaa klo 23 ja lisästiedot löydät Woov-palvelusta.

Lisää luettavaa