Deezydavid ei ole vielä edes 18, mutta debyytti-ep:lla vierailee Karri Koira ja Mikael Gabriel – katso tuore musiikkivideo

17-vuotias Deezydavid julkaisi debyyttinsä.

Deezydavid on siinä määrin hyvin vakuuttava tekijä, että hän ei ole vielä edes 18, mutta meriittejä häneltä löytyy enemmän kuin monelta iäkkäämmältä kollegalta. Deezydavid oli hookkihommissa Cledosin Töis-jättihitillä, vieraili JVG:n Popkorni-albumilla ja viimeisimpänä oli mukana Töölön Ketterän Ilmatila-ep:lla.

Nyt on räppäri-laulajan oman ep:n vuoro. Boiviilein pitää sisällään viisi biisiä ja tyylit vaihtelee bängeriräpistä kesäiseen rnb-soundiin. Kuten otsikossa seisoo, ep:lla vierailee Karri Koira ja Mikael Gabriel. Karri Koira, eli Karri Siren on myös toiminut ep:n vastaavana tuottajana.

Biittien saralla ovat häärineet MD$, Fractious Frank ja Aleksi Asiala, joten tälläkin osa-alueella hommat ovat kunnossa.

Yleisesti ep:n linja on se, että Deezydavid hallitsee tarttuvat hookit. Tähän kun yhdistetään miellyttävä soundi, niin kyseessä on paketti jonka tsekkaa mielellään. Tästä esimerkkinä vaikkapa Aaltoo, jolla Karri Koira vierailee.

Ep:lta julkaistiin video kappaleesta Icecream. Tsekkaile Jens Zittingin ohjaama video alta ja mikäli meno maittaa, niin ep löytyy useimmista suoratoistopalveluista.