Diddy kertoo viimein, miksi vaihtaa nimensä Loveksi ja saako häntä silti kutsua Diddyksi

Lovea kansalle.

Kuten uutisoimme, Sean Combs eli Puffy eli Diddy eli Puff Daddy on vaihtanut taas nimensä. Aluksi uusi nimi oli Brother Love, mutta myöhemmin siitä vakiintui pelkkä Love. Nimensä vaihtanut musiikkimoguli kertoi Jimmy Kimmelin haastattelussa olennaisimmat.

Aluksi Diddy, tarkoitamme Love halusi, ettei häntä kutsuttaisi millään muulla nimellä. Nyt on toinen äänikellossa, tosin määräykset vanhojen nimien käyttöön ovat hyvin tiukat.

Love sai alkunsa siitä, että Love on hänen ”sielunsa evoluution ja fiiliksen” tulos. Vanhoja nimiä saa kuitenkin käyttää, mikäli päivät eivät ole ”todella, todella hyviä”. Love kuitenkin korostaa, että jokainen päivä on hänelle todella, todella hyvä, joten silloin hän on pelkkä Love.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mahtaisiko Love julkaista kenties uutta musiikkia tai saada jenkkifutisbisneksensä päätyyn asti. Tästä jälkimmäisestä voit lukea lisää jutun alta.

Ennen uusia uutisia voimme kuunnella kahden klassikkokappaleen verran P.Diddy-aikakauden tuotoksia, sekä tsekata jutussa mainitun haastattelun.